Περιμένει τις απαντήσεις των Μενδρινού και Μουνάφο

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής τους στον Πλατανιά.

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής στον Πλατανιά για τον Κώστα Μενδρινό. Το ίδιο ισχύει και για τον Μουνάφο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πάρει διορία προκειμένου να δώσουν την απάντησή τους για το αν δέχονται να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα, επομένως είτε έτσι είτε αλλιώς το θέμα τους θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Ο Μουνάφο αυτή τη στιγμή προσπαθεί μέσω και του μάνατζερ του να βρει πρόταση από το εξωτερικό προκειμένου να έχει καλύτερες οικονομικές αποδοχές, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα αποχαιρετήσει τον Πλατανιά. Από την πλευρά τους οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δώσει διορία στον Αργεντινό αμυντικό μέσο να απαντήσει μέχρι το τέλος Μαΐου, οπότε όπως φαίνεται, αυτή ιστορία δεν θα τραβήξει σε βάθος.

Να σημειωθεί ότι ο Μουνάφο όπως είναι γνωστό είναι από τα βασικά εργαλεία του Γιώργου Παράσχου στη μεσαία γραμμή και είναι αναμενόμενο ο Πλατανιάς να πιέζεται να έχει την απάντησή του όσο το δυνατόν το συντομότερο, αφού σε άλλη περίπτωση θα χρειαστεί να κάνει μεταγραφή στη θέση που αγωνίζεται.

Τώρα για τον Μενδρινό, πρόθεση του Πλατανιά είναι φυσικά να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν, καθώς άλλωστε είναι επίσης από τις βασικές μονάδες για το Γιώργο Παράσχο. Σημειώνεται για τον έμπειρο Ελληνα μέσο ότι πριν από μερικές ημέρες ο Πλατανιάς είχε εκφράσει, ανεπίσημα, την αισιοδοξία του ότι θα μπορούσε να υπάρξει αίσιο τέλος με αυτή την υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και το θέμα του Μενδρινού θα ξεκαθαρίσει.

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague)..

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook