Έγραψε ιστορία ο Μενδρινός

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 83 εμφανίσεις με την φανέλα του Πλατανιά κι έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Χανιώτικης ομάδας στην Super League.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Πλατανιά τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν συνοδεύτηκε από καλό αποτέλεσμα. Για έναν ποδοσφαιριστή της Χανιώτικης ομάδας όμως θα μείνει μία ωραία ανάμνηση.

Ο λόγος για τον Κώστα Μενδρινό, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (μπήκε ως αλλαγή στο 21ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του Μαραγκού) συμπλήρωσε 83 εμφανίσεις με την φανέλα του Πλατανιά κι έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στα χρόνια που η Χανιώτικη ομάδα αγωνίζεται στη Super League.

Ο 32χρονος χαφ ξεπέρασε έναν πολύ αγαπημένο ποδοσφαιριστή του Χανιώτικου φίλαθλου κοινού, τον Αγκιλέρα, που είχε 82 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Πλατανιά.

Στην 3η θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης με 80 συμμετοχές και στην 4η ο Γιάγια Μπανανά με 79.

Ο Μενδρινός ήρθε στα Χανιά τον Ιανουάριο του 2014. Στα δυόμιση χρόνια παρουσίας έχει -πέρα των 83 συμμετοχών στο πρωτάθλημα- και τρία τέρματα, τα δύο φέτος.

Ένα στη Λιβαδειά κι ένα προχθές με τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την ανανέωση της συνεργασίας τους αφού δηλώνουν (και είναι) πολύ ευχαριστημένες.

Πηγή: athlitiko.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook