Παράσχος: “Για τη φετινή χρονιά μόνο συγχαρητήρια”

Λιτός, πλην ουσιαστικός, ήταν ο προπονητής του Πλατανιά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1-3).

Σύμφωνα με όσα είπε, αφού περάσει το ματς με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Δε μπορέσαμε δυστυχώς στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα μας να κλείσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Οταν απέναντι σε αυτές τις ομάδες κάνεις τα τόσα σοβαρά λάθη που κάναμε και δεχτήκαμε δύο γκολ μέχρι το 10ο λεπτό είναι πολύ δύσκολο μετά να μπορέσεις να γυρίσεις το παιχνίδι. Παρόλα αυτά νομίζω ότι η ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 0-1 του ΠΑΟΚ αν μπορούσαμε εκεί να ισοφαρίσουμε αλλά και μετά το 0-2 που πιέσαμε πολύ θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς, εκεί που είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεχτήκαμε το 3ο γκολ, το οποίο πιστεύω ότι ξεκίνησε 100% από φάουλ που δεν το έδωσε ο διαιτητής και εκεί τελείωσαν όλα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Εκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι το μόνο που μπορείς να τους πεις για τη φετινή χρονιά είναι μονάχα συγχαρητήρια και τίποτε άλλο. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά».

Για τον ΠΑΟΚ και το ματς-ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολλές λύσεις. Είναι ικανός να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Εάν καταφέρει με τον Παναθηναϊκό και προηγηθεί πάρα πολύ γρήγορα να γυρίσει το αποτέλεσμα. Εχει πολύ μεγάλες προοπτικές και νομίζω πως αυτή η ομάδα είναι θέμα χρόνου να διεκδικεί επάξια το πρωτάθλημα».

Για τα καλά λόγια του Ιβιτς προς τον ίδιο: «Τον ευχαριστώ καταρχήν για τα καλά του λόγια. Από εκεί και πέρα, όταν ένας προπονητής από την Κ20 παίρνει αυτό το μεγάλο καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ και το φτάνει εδώ που το φτάνει πάει να πει ότι αυτό το παιδί “κάτι” έχει. Δείχνει με τη σοβαρότητά του και τη δουλειά που έκανε φέτος στον ΠΑΟΚ ότι πραγματικά μπορεί να κάνει μια προπονητική καριέρα ανάλογη με αυτή που έκανε σαν παίκτης».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook