Μετά το Πάσχα οι εξελίξεις στον Πλατανιά

Ως “ήσυχη” και χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη περιγράφεται αυτή η περίοδος για τον Πλατανιά. Μεταξύ άλλων, σε πολύ πρώιμο στάδιο βρίσκονται τα μεταγραφικά, με τους ανθρώπους της ομάδας να καταφεύγουν σε κάποιες πρώτες αναζητήσεις για παίκτες.

Επί της ουσίας πάντως τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται “χειροπιαστό” για τον Πλατανιά. Μάλιστα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο νεότερο ούτε σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων, με τις συζητήσεις ή μάλλον τις εξελίξεις να μεταφέρονται για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, δηλαδή με το πέρας του μήνα.

Αυτή η περίοδος γενικότερα είναι ιδιαίτερη για τον Πλατανιά, αφού όλα τα θέματα βρίσκονται στον “αέρα” και μεταξύ άλλων αυτό αφορά και την παραμονή του Γιώργου Παράσχου στο τιμόνι της ομάδας. Σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό θα πρέπει να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση μεταξύ προέδρου και προπονητή και να καθοριστούν οι στόχοι και το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, αφού από τις αποφάσεις που θα παρθούν θα καθοριστούν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook