Έχασε τα πλεϊ οφ αλλά κυνηγάει να σπάσει το… ρεκόρ του

Η κατάκτηση της 6ης θέσης είναι ο ένας στόχος του Πλατανιά και ο άλλος να ξεπεράσει τους 44 βαθμούς που είναι η πιο μεγάλη συγκομιδή βαθμών που έχει συγκεντρώσει σε μία χρονιά.

Η κατάκτηση της 6ης θέσης είναι ο τελευταίος μεγάλος στόχος που θέτει ο Πλατανιάς εν όψει της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν. Μιας σεζόν επιτυχημένης πέρα ως πέρα που βρήκε άλλωστε τους “ερυθρολεύκους” σε θέση να διεκδικούν μία θέση στα πλέι οφ.

Ο Πλατανιάς μην έχοντας κάτι να χάσει από εδώ και πέρα, θα κυνηγήσει το καλύτερο. Το να ξεπεράσει τους 44 βαθμούς που είναι η πιο μεγάλη συγκομιδή βαθμών που έχει συγκεντρώσει σε μία χρονιά (πριν από 3 χρόνια) στη Σούπερ Λιγκ είναι ένας στόχος που μπορεί να τεθεί και από εκεί και πέρα, επόμενος που μπορούν να κυνηγήσουν οι παίκτες του Παράσχου είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης. Αυτή τη στιγμή η Ξάνθη είναι 6η με 45, με τον Πλατανιά να ακολουθεί με 42, επομένως αν και οι Ακρίτες έχουν το προβάδισμα, θα μπορούσε στο τέλος αυτής της διαδρομής να είναι ο Πλατανιάς η ομάδα που θα καταλάβει την 6η θέση.

Κατά τ’ άλλα, ο Πλατανιάς απέδειξε με την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ότι μπορεί να τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Εάν μάλιστα δεν υπήρχε η άτυχη στιγμή με το χέρι του Καρυπίδη και κατά συνέπεια το πέναλτι, ίσως να είχε μπορέσει να πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Ακόμα κι έτσι όμως απέδειξε με την εμφάνισή του τη βαρύτητα που έχει σαν ομάδα, την αξιοπιστία που τον διακρίνει αγωνιστικά, απειλώντας με εντός έδρας ήττα τον Πανιώνιο, μια ομάδα που θα λάβει μέρος στα πλέι οφ.

Ουσιαστικά, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη φετινή ομάδα του Πλατανιά, που είναι προφανές πως πρόκειται για την κορυφαία όλων των εποχών. Μια ομάδα που διεκδίκησε επί ίσοις όρους να βρεθεί στα πλέι οφ, στάθηκε επάξια απέναντι σε όλους τους αντιπάλους της και έχει αναγκάσει τους πάντες να την παραδεχθούν. Απομένουν δύο ακόμα παιχνίδια, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, όπου ο στόχος είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών για να τελειώσει μια ονειρεμένη πραγματικά σεζόν.

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook