Πρόθεση του Πλατανιά να επενδύσει και σε άλλους Ελληνες παίκτες

Φαίνεται να έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά ένας πρώτος άτυπος σχεδιασμός στην Χανιώτικη ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται σίγουρα οι συζητήσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια και οι οποίες όπως επιβεβαιώνεται από τους “ερυθρολεύκους”, έχουν ξεκινήσει.

Ετσι, απομένουν τα πρώτα συμπεράσματα για το τι γίνεται σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο θέμα. Πρόθεση, λογικά, του Πλατανιά είναι να κρατήσει τους περισσότερους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια, αλλά και με χρήματα που θα είναι φυσιολογικά για την εποχή.

Σίγουρα, συμπεράσματα από τώρα δεν μπορούν να εξαχθούν, ακόμα και αν θα μπορούσε να καταγραφεί αυτή τη στιγμή απόκλιση με κάποιους στο οικονομικό.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τις μεταγραφές, ο Πλατανιάς είναι αλήθεια ότι προσανατολίζεται σε Ελληνες παίκτες και ήδη φαίνεται να έχει υπόψη τους αρκετές περιπτώσεις…

Σημειώνεται εξάλλου ότι ακριβώς ένα χρόνο πριν, ο Πλατανιάς τελείωσε σε χρόνο ντε-τε τις μεταγραφές του, κάτι που ήταν και η επιθυμία για τον Γιώργο Παράσχο. Ουσιαστικά κι επειδή είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, το σημαντικό που μπορούμε να σημειώσουμε είναι η διάθεση να επενδύσει ο Πλατανιάς και σε άλλους Ελληνες παίκτες, όπως άλλωστε κάνει τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook