Των φρονίμων τα παιδιά…

Έντεκα συμβόλαια λήγουν για τον Πλατανιά μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις ανανέωσης!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά… έντεκα συμβόλαια λήγουν για τον Πλατανιά μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου!

Ως εκ τούτου, οι “ερυθρόλευκη” διοίκηση βρίσκεται σε μια διαδικασία για το πώς θα διαχειριστεί αυτές τις υποθέσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

Πρόκειται για μια ολόκληρη… 11άδα λοιπόν συμβολαίων, ανάμεσα στα οποία είναι αυτά και των δύο επιθετικών, Σίγκνεβιτς και Γιακουμάκη, με τον πρώτο να παίζει δανεικός στον Πλατανιά από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και τον δεύτερο να είναι ένα βήμα από τη μεταπήδησή του στην ΑΕΚ.

Οσον αφορά τα άλλα 9 συμβόλαια, αυτά είναι των Σωτηρίου, Μπανανά, Καρυπίδη, Βάντερσον, Αποστολόπουλου, Μουνάφο, Μενδρινού, Γουνδουλάκη και Ντίνα, τα οποία λήγουν και ως εκ τούτου μένει να διευκρινιστεί στην πορεία του χρόνου τι θα πράξει ο Πλατανιάς και πώς ειδικότερα θα διαχειριστεί την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Εξάλλου, οι παραπάνω παίκτες είναι ως επί το πλείστον “βασικοί”, με τους Γουνδουλάκη και Ντίνα να έχουν τις λιγότερες συμμετοχές σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή “κινητικότητα” φαίνεται να υπάρχει με τον Μουνάφο ο οποίος εν πολλοίς επανέλαβε σε δηλώσεις του ότι θέλει να παραμείνει στον Πλατανιά, αλλά σίγουρα δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ενδιαφέρει.

Οπως αναφέρει η πληροφόρηση, ο Πλατανιάς ενδεχομένως και αυτή την εβδομάδα ή μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε κάποιες πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια και μένει να φανούν τα αποτελέσματα. 

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoixim

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook