Μουνάφο: “Πρέπει να διορθώνεις όταν κερδίζεις και όχι όταν χάνεις”

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του Πλατανιά στο ματς με την Βέροια (1-0), Χουάν Μουνάφο, εμφανίστηκε θετικός για την παραμονή του στην Χανιώτικη ομάδα.

Θετικός δείχνει ο Χουάν Μουνάφο για την παραμονή του στον Πλατανιά, βάσει των δηλώσεων που παραχώρησε μετά το παιχνίδι με τη Βέροια (1-0).

Σύμφωνα με τον Αργεντινό ό,τι είναι να γίνει, όπως είπε, θα γίνει για το καλό το δικό του και της ομάδας.

«Θα μιλήσουμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και θα δούμε. Και για τις δύο πλευρές είναι το καλύτερο. Εχω πολύ καλή σχέση με τον Πλατανιά και θα μιλήσουμε για καλό σίγουρα. Ο,τι γίνει θα είναι για το καλό και των δύο. Κανένα θέμα δεν είναι εύκολο. Εγώ έχω οικογένεια και είμαι ξένος. Είναι πολλά θέματα που πρέπει να δούμε, αλλά θα μιλήσουμε όταν τελειώσει η χρονιά με το καλό, να είναι όλα καλά κι εκεί θα ξέρουμε», είπε ο Μουνάφο.

Για το ματς, είπε: «Πιστεύω ότι η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή όσο ήμασταν 11 εναντίον 11. Μετά την αποβολή της Βέροιας δεν μπορούσαμε να βρούμε ηρεμία και τους χώρους μας, αλλά πολλές φορές στο ποδόσφαιρο όταν η άλλη ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο κλείνει πολύ πίσω και αν δεν έχεις υπομονή είναι δύσκολο. Μπορεί να έκαναν δύο φάσεις και να φάνηκε ότι κινδυνέψαμε αλλά πιστεύω ότι αρχίσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, μετά βέβαια δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά θα διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το θέμα είναι να διορθώνεις όταν κερδίζεις και όχι όταν χάνεις. Το πολύ σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε γιατί προερχόμασταν από δύο σημαντικά παιχνίδια με ΑΕΚ και Ξάνθη όπου χάσαμε. Μάλιστα, τώρα μας περιμένει ένα νέο σκληρό παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε».

Για το στόχο των πλέι οφ: «Σίγουρα, είναι δύσκολα. Αφού μιλάμε για τα πλέι οφ, πήγαμε στην Ξάνθη που ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και χάσαμε. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά, να κερδίσουμε τον Ηρακλή που θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια ομάδα που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους και παίζει με καρδιά. Αν το πάρουμε αυτό το παιχνίδι μετά έχουμε βέβαια ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα και να διατηρήσουμε τις ελπίδες για τις τελευταίες αγωνιστικές».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook