Φουλ για πεντάδα ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί την Βέροια, το απόγευμα της Κυριακής (12/3) στις 17:15 (Novasports 4) και οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να μείνουν… ζωντανοί στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στα play offs του πρωταθλήματος. Στην αντίπερα… όχθη, το ματς είναι τελικός για την ομάδα της Ημαθίας. Η «Βασίλισσα» είναι στην τελευταία […]

Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί την Βέροια, το απόγευμα της Κυριακής (12/3) στις 17:15 (Novasports 4) και οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να μείνουν… ζωντανοί στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στα play offs του πρωταθλήματος. Στην αντίπερα… όχθη, το ματς είναι τελικός για την ομάδα της Ημαθίας. Η «Βασίλισσα» είναι στην τελευταία θέση και μόνο με το «διπλό» θα καταφέρει να έχει σημαντικές ελπίδες για την παραμονή.

Ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να υπολογίζει στους Γιακουμάκη και Αποστολόπουλο, ενώ αντίθετα, εκτός είναι ο Πριντέτα που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνεβιτς, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Μπανανά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook