Μανούσος: “Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ”

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον φετινό Πλατανιά πλέκοντας το εγκώμιο του Γιώργου Παράσχου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Μανούσο είναι οι εξής:

Για τον Πλατανιά και τον Γιώργο Παράσχο: «Υπέγραψα διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πλατανιά κυρίως λόγω του κ. Παράσχου, αλλά και το κλίμα στην ομάδα ήταν και είναι πολύ καλό. Ο Γιώργος Παράσχος είναι σοβαρός, τίμιος και πρώτα απ’ όλα καλός άνθρωπος. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον κ. Παράσχο, η καριέρα που έχει κάνει μιλάει από μόνη της. Ο στόχος της ομάδας του Πλατανιά από την αρχή ήταν η παραμονή και μια αντάξια πορεία με την περσινή της ομάδας. Τώρα για το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ, θα πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θα το παλέψουμε και δεν θα φοβηθούμε καθόλου».

Για τον πατέρα του: «Δεν έχω πρότυπο ποδοσφαιριστή. Το πρότυπό μου ήταν ο πατέρας μου και ήθελα να τον φτάσω και να τον ξεπεράσω. Όχι για ανταγωνισμό, απλά ήθελα να νιώθει περήφανος για τον γιο του. Ήθελα πάντα να ακολουθώ τις συμβουλές του πατέρα μου, αλλά δεν μπόρεσα να έχω το εύκολο γκολ, όπως το είχε αυτός. Μου έμαθε να είμαι ταπεινός και πως αν πιστεύω στις δυνάμεις μου θα τα καταφέρω. Δεν ξέρω εάν τα καταφέρνουν οι ταπεινοί, αλλά στην κοινωνία που ζούμε πρέπει να παριστάνεις τον μαλ…».

Για το μέλλον και την οικογένειά του: «Αισθάνομαι πως αν είμαι γερός, θα παίξω κάποια χρόνια παραπάνω από το φυσιολογικό. Όλα είναι θέμα εξωγηπεδικής ζωής, πόσο επαγγελματίας είσαι και πόσο προσέχεις. Τα παιδιά μου και η οικογένειά μου είναι τα πιο σημαντικά γκολ μου με διαφορά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook