70 ημέρες πριν την… Αιωνιότητα

Ο Πλατανιάς έχει ακόμα εννέα παιχνίδια μπροστά του, που θα κρίνουν το αν τα Ευρωπαϊκά όνειρά του, γίνουν πραγματικότητα.

Η μεγάλη επιτυχία για τον Πλατανιά να κερδίσει μέσα στο Αγρίνιο αρχίζει να δημιουργεί ολοένα και διαφορετικά δεδομένα εν όψει της συνέχειας και προπαντός δίνει νέο ενδιαφέρον για τα επόμενα (εννέα) ματς που απομένουν.

Το μεγάλο πλέον ερωτηματικό που δημιουργείται για τους “ερυθρολεύκους” του Γιώργου Παράσχου είναι αν θα καταφέρουν να βρεθούν στην προνομιούχο 5άδα του πρωταθλήματος, κατακτώντας έτσι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Μια επιτυχία πρωτοφανής για τα δεδομένα της ομάδας, του χανιώτικου ποδοσφαίρου αλλά ακόμη-ακόμη και του κρητικού, μιας και πάνε πολλά χρόνια πια που ο ΟΦΗ είχε αυτή τη δυνατότητα.

Εν ολίγοις, ο Πλατανιάς έχει ακόμα 9 παιχνίδια μπροστά του ή αλλιώς 70 ημέρες οι οποίες θα κρίνουν τα πάντα. Τα 5 από αυτά τα ματς είναι μέσα στα Χανιά και τα άλλα 4 εκτός, σε Ξάνθη, Καραϊσκάκη, Νέα Σμύρνη και Περιστέρι. Αντίστροφα, τα ματς στα Περβόλια εκτός του Αστέρα που ακολουθεί το Σάββατο, είναι απέναντι σε Βέροια και Ηρακλή -μαζεμένα κιόλας- ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Είναι 9 ματς που θα καθορίσουν τα πάντα, με τον Πλατανιά αυτή τη στιγμή να βρίσκεται… ένα βαθμό μόλις πίσω από ΑΕΚ και Ξάνθη που μοιράζονται την 5η θέση.

Σίγουρα, για να βρεθεί ο Πλατανιάς στα πλέι οφ θα πρέπει να σταθεί το σενάριο να μείνει εκτός νυμφώνος μία από τις τρεις “μεγάλες” ομάδες, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ εκτός κι αν ο Πανιώνιος που είναι 2ος αυτή τη στιγμή δεν πάρει αδειοδότηση, άρα δεν έχει δικαίωμα να παίξει στα πλέι οφ…

Ιδού όμως το πρόγραμμα για τον Πλατανιά στις επόμενες 9 τελευταίες αγωνιστικές:

22η αγωνιστική: Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης

23η αγων.: Ξάνθη-Πλατανιάς

24η αγων.: Πλατανιάς-Βέροια

25η αγων.: Πλατανιάς-Ηρακλής

26η αγων.: Ολυμπιακός-Πλατανιάς

27η αγων.: Πλατανιάς-ΑΕΚ

28η αγων.: Πανιώνιος-Πλατανιάς

29η αγων.: Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

30η αγων.: Ατρόμητος-Πλατανιάς

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook