Παράσχος: «Έχουμε πολλά ψυχικά αποθέματα»

Στα πολλά ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν οι παίκτες του Πλατανιά απέδωσε την ισοφάριση σε 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός των Χανιωτών τόνισε πως επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία και πως φοβήθηκε για τα χειρότερα μετά το 0-2, όμως πιστεύει πως θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και πως αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν στη συνέχεια για να αντέξουν στην πίεση.

Αναλυτικά: «Σήμερα αποδείξαμε ότι πραγματικά αυτή η ομάδα έχει πολλά ψυχικά αποθέματα. Επιβεβαιώσαμε την ανοδική της πορεία, καθώς πάμε πολύ καλά στα τελευταία ματς. Όταν μπορείς και γυρνάς το 0-2 με τον Ολυμπιακό σε 2-2, χρειάζεται ψυχή. Στο 0-2 δεν σας κρύβω ότι οι κακές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Δεν είναι δύσκολο να διασυρθείς από μια ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.
Μετά μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι και ήθελα να μειώσουμε γρήγορα για να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Τα καταφέραμε και στο δεύτερο ημίχρονο στο ξεκίνημα, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ.

Στο τέλος, γυρίσαμε πίσω για να κρατήσουμε τον βαθμό, καθώς δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό. Το 2-2 είναι δίκαιο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, ενώ στο 2-0 πάλι θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα. Αργήσαμε να βρούμε τα σωστά βήματά μας στο παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook