Τεστ υψηλών απαιτήσεων για τον Πλατανιά

Η ομάδα των Χανίων φιλοξενεί στα Περιβόλια τον Ολυμπιακό και θέλει να δώσει συνέχεια στις μεγάλες νίκες του.

Oι δύο ομάδες δείχνουν μάλιστα με την απόδοσή τους τον τελευταίο καιρό να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της χρονιάς. Ειδικότερα ο Πλατανιάς για τον οποίο τα αποτελέσματα με τρεις συνεχόμενες νίκες, που στην ουσία είναι… τέσσερις αν προστεθεί και αυτή επί του ΑΟΧ στο Κύπελλο, “τα λένε” όλα.

Σήμερα πάντως ο Πλατανιάς όπως είναι αναμενόμενο απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο που απαριθμεί 12 νίκες σε 14 παιχνίδια, μετρά τις δυνατότητές του. Πέρσι τα είχε καταφέρει αποσπώντας την ισοπαλία, που ήταν μάλιστα η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό στη σεζόν και μένει να φανεί τι θα καταφέρει τώρα, όταν άλλωστε ο αντίπαλός του έχει ποιοτικές μεν λύσεις στη διάθεσή του αλλά μετρά και πολλές απουσίες (Σεμπά, Ελιουνούσι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα)…

Από εκεί και πέρα, αυτό το ματς ολοκληρώνει τον α’ γύρο των υποχρεώσεων για τον Πλατανιά που ανεξάρτητα από το τι θα καταφέρει κόντρα στον Ολυμπιακό, οι τρεις συνεχόμενες νίκες τον έχουν “ανεβάσει” στους 20 βαθμούς, συγκομιδή αρκετά ικανοποιητική για την εξασφάλιση του βασικού στόχου της ομάδας που είναι η παραμονή αλλά και ό,τι περισσότερο ακόμα θα μπορούσε να κυνηγήσει στη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του δεν έχουν να χάσουν κάτι και ουσιαστικά απελευθερωμένοι από το άγχος θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό.
Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Φουκάκης από το Ηράκλειο, έχοντας για βοηθούς τον Σταθόπουλο από την Ηλεία και τον Αναστόπουλο από την Αρκαδία ενώ 4ος διαιτητής έχει οριστεί ο Νεοφυτιάδης από την Κόρινθο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook