“Πονοκέφαλος” Παράσχου για την 11αδα του Πλατανιά

Οκτώ ποδοσφαιριστές διεκδικούν πέντε θέσεις εν όψει του σημερινού αγώνα στα Περιβόλια.

Ετσι, για το αποψινό παιχνίδι φαίνεται ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν λίγο πριν την έναρξη, με οκτώ θέσεις να δείχνουν “καπαρωμένες”. Ποιες είναι αυτές; Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο και Μανούσος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στο βασικό σχήμα, όμως για τις άλλες τρεις θέσεις υπάρχουν… πέντε υποψήφιοι!

Το ενδιαφέρον εστιάζεται ειδικότερα στο τι θα αποφασίσει ο Παράσχος για την επίθεση, αφού με τον Σίγκνεβιτς να… βγάζει μάτια με τη Λάρισα, διαφαίνεται ότι δύσκολα θα μπορούσε να τον αφήσει στον πάγκο. Από την άλλη θα είναι ιδιαιτέρως “τολμηρό” να ξεκινήσει ο Πλατανιάς με επιθετικό δίδυμο τον Λευκορώσο και τον Γιακουμάκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι!

Επίσης, μια θέση στον άξονα διεκδικούν (κατά σειρά) Μενδρινός, Μαραγκός και Αποστολόπουλος. Από εκεί και πέρα, ο Μαραγκός αν παίξει, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, με τον Γκνιάτιτς να μένει εκτός, παρότι παρουσίασε πρόοδο η κατάστασή του από την Τετάρτη ουσιαστικά. Παρόλα αυτά για ό,τι είναι να συμβεί με το θέμα του ΑΠΟΕΛ λογικά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

haniotika-nea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook