Μανούσος: “Είμαστε προσγειωμένοι”

Ο επιθετικός του Πλατανια, που έφτασε τα τέσσερα γκολ την φετινή σεζόν, μέτα το νικηφόρο ματς με την Λάρισα (3-2, τόνισε οτι δεν θα πρέπει κανείς στην ομάδα να πετάει στα… σύννεφα.

Εκεί που αξίζει να βρίσκεται η ομάδα αλλά και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά βαδίζει πλέον ο Πλατανιάς, σύμφωνα με τον σκόρερ του 3-1 απέναντι στην ΑΕΛ Γιώργο Μανούσο.

Ο 29χρονος επιθετικός, που έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο Sport24 Radio 103,3.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και το 3×3: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη. Νομίζω ότι κάναμε και κάτι το οποίο το κάνουν σπάνια ομάδες, να έχουν παίξει τρία συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας και να τα κερδίσουν. Σιγά-σιγά αρχίζουμε και ανεβαίνουμε στον βαθμολογικό πίνακα και πηγαίνουμε εκεί που αξίζει η ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά, γιατί νομίζω τόσο καιρό αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Η δουλειά που γίνεται από την αρχή αρχίζει και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και έρχονται και τα αποτελέσματα και είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και παίζουμε με περισσότερη ψυχολογία».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Πλατανιάς και αν αλλάζει ο στόχος: «Εντάξει, κάναμε τρεις νίκες συνεχόμενες, τώρα μην… πετάμε στα σύννεφα. Είμαστε προσγειωμένοι, πάμε για τη γρήγορη παραμονή και να ξέρετε ότι από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές σίγουρα θα παίζουμε χωρίς άγχος, κι όταν παίζεις χωρίς άγχος νομίζω ότι αποδίδεις και καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Για τις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες και για το αν σωστά έγινε το παιχνίδι: «Δεν μπορούσε να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο, όπως είδατε κι εσείς. Παρ’ όλα αυτά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, για ακόμα ένα παιχνίδι πηγαίναμε πρώτοι στις μονομαχίες, διεκδικήσαμε το παιχνίδι και δίκαια καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Πηγή: athlitiko.gr

Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook