Παράσχος: “Δείξαμε ότι δεν ήμαστε κουρασμένοι”

Ο Πλατανιάς σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κάτι φυσικά που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον έμπειρο τεχνικό.

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Λάρισα (3-2), στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του τονίζοντας ότι η μαχητικότητα και η ενέργειά τους τον εξέπληξαν θετικά.

Επίσης ο έμπειρος προπονητής μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στον Βιτάλι Πριντέτα πουτ σκόραρε το δεύτερο γκολ των “ερυθρόλευκων” και γενικά είχε εκ νέου εξαιρετική παρουσία, αλλά και στον Μικαλάι Σίγκνεβιτς που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Πλατανιά.

Η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Παράσχου:

 «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη αλλά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ειδικότερα στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο, σίγουρα οι συνθήκες ήταν ακόμα πιο δύσκολες. Η μπάλα δεν κυλούσε, ούτε αναπηδούσε και αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα κι έτσι οι δύο ομάδες φρόντιζαν να τη μεταφέρουν γρήγορα στην περιοχή, το ματς πήγαινε στη μονομαχία και γενικά δεν ήταν καλό το θέαμα.

Στη συνέχεια κι αφού “πατήθηκε” το γήπεδο στο β’ ημίχρονο και κυλούσε η μπάλα καλύτερα, νομίζω ότι δείξαμε εκεί ένα μέρος από τις ικανότητες και τις δυνατότητές μας. Μπορέσαμε και προηγηθήκαμε. Άσχετα ότι δεχτήκαμε τώρα δύο γκολ, αυτό έγινε από στημένες φάσεις, ένα πέναλτι από ένα χέρι που πήγε η μπάλα πάνω του και το άλλο από ένα κόρνερ. Χαλάσαμε λίγο την εικόνα, αλλά μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Τα παιδιά όμως πραγματικά με εξέπληξαν γιατί παίξαμε μέσα σε τρεις ημέρες ένα δεύτερο παιχνίδι και το παίξαμε μάλιστα σ’ ένα πολύ καλό ρυθμό παρόλο που η Λάρισα είχε και μια μέρα ξεκούρασης περισσότερο γιατί έπαιξε Τετάρτη.

Δείξαμε ότι δεν ήμαστε κουρασμένοι σαν ομάδα. Εύχομαι μετά από αυτές τις τρεις νίκες να κάνουμε πάλι μια καλή εμφάνιση και ει δυνατόν κι ένα καλό σκορ στο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε θα γυρίσουν και κάποιοι παίκτες για να βοηθήσουν και να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά».

Για την πολύ καλή απόδοση των παικτών του Πλατανιά και ειδικότερα των Πριντέτα και Σίγκνεβιτς: «Κοιτάξτε, ο Πριντέτα έχει διδάξει το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι τεράστια η υπομονή αυτού του παιδιού… Αμα δείτε στα πρώτα δέκα παιχνίδια δεν έχει μπει ούτε μία φορά στην 18άδα! Συνέχισε όμως να δουλεύει και από εκεί και πέρα, από εβδομάδα σε εβδομάδα γινόταν ολοένα και καλύτερος κι έχει φτάσει σ’ ένα σημείο αυτή τη στιγμή ο Πριντέτα να “χτυπάει” την πόρτα της 11άδας και δικαιολογημένα αυτό το παιδί από εδώ και πέρα θα λογίζεται στους βασικούς μας παίκτες. Πάνω απ’ όλα όμως, σας είπα, ότι δίδαξε και στα υπόλοιπα παιδιά το πώς πρέπει στο ποδόσφαιρο να υπομένεις, να δουλεύεις και δεν θα σε αδικήσει κανένας.

Από εκεί και πέρα η εμφάνιση του Λευκορώσου ήταν πολύ ενθαρρυντική… Κι αν αυτό το παιδί αποκτήσει την ικανότητα στην τελική προσπάθεια και να γίνει πιο ψύχραιμος γιατί η κίνηση, η τεχνική του, στο ψηλό παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλός. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πραγματικά για μένα ήταν έκπληξη ο Λευκορώσος και μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί δείχνει καλός χαρακτήρας και πολύ καλός επαγγελματίας».

Πηγή: athlitko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook