“Ψάχνει” τον γκολτζή που θα κάνει την διαφορά

Μέσα στις επόμενες ημέρες φαίνεται ότι θα προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής επιθετικού, την οποία θέλει να πραγματοποιήσει ο Πλατανιάς.

Το νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι πρόεδρος και προπονητής τα έχουν πει και σχεδόν τα λένε κάθε μέρα σε αντίθεση με ό,τι είχε διαφανεί κυρίως μετά τις πρόσφατες δηλώσεις από την πλευρά του Γιώργου Παράσχου ότι θα έπρεπε να γίνει μία συνάντηση με τον Μανώλη Μαθιουλάκη για το θέμα της μεταγραφής. Αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι πρόεδρος και προπονητής έχουν συναντηθεί αρκετές φορές αυτές τις μέρες και ειδικότερα ο πρόεδρος είναι σύμφωνος για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής στο χώρο της επίθεσης, αφού βλέπει κι ο ίδιος την μεγάλη δυσκολία της ομάδας του να φτάσει στο γκολ.

Από δω και στο εξής λοιπόν σειρά παίρνει η αναζήτηση για τον Πλατανιά, ο οποίος σε μια δύσκολη περίοδο δείχνει να επιχειρεί να πάρει έναν παίκτη που θα επωμιστεί μεγάλες ευθύνες στο χώρο της επίθεσης.

Σε ό,τι αφορά τον Ντιλαβέρ και παρότι δεν έχει γίνει ακόμη το παιχνίδι στην Τούμπα, είναι κοινό μυστικό στο Μάλεμε ότι ο Παράσχος δεν ποντάρει πάνω στον Βόσνιο, τον οποίο άλλωστε την περασμένη εβδομάδα είχε εκτός 18άδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook