Oλοκληρώνει την προετοιμασία μετ΄ εμποδίων

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο για το Κυριακάτικο ματς του Πλατανιά στην Τούμπα, είναι δεδομένα και αφορούν τους τιμωρημένους Στανισάβλιεβιτς και Γιακουμάκη, συν τον τραυματία Γιορέντε.

Στο τέλος της φτάνει η προετοιμασία στον Πλατανιά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού το πρωί του Σαββάτου και μετά το τέλος της προπόνησης θ’ ανακοινωθεί η αποστολή που θα “πετάξει” για Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο είναι δεδομένα και αφορούν τους τιμωρημένους Στανισάβλιεβιτς και Γιακουμάκη, συν τον τραυματία Γιορέντε.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Πλατανιά δούλεψε αυτή την εβδομάδα για μια ακόμη φορά στο κομμάτι της τακτικής προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη απέναντι στον ΠΑΟΚ και -παρά τη δυσκολία που εμπεριέχει η αποστολή της- να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα της 11άδας, το σίγουρο είναι ότι επιστρέφει σε θέση βασικού ο Γιάγια Μπανανά που είχε λείψει από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια με Πανιώνιο και ΑΕΚ, ενώ προορίζονται αλλαγές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή με δεδομένη την απουσία του Γιακουμάκη.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook