Παράσχος: “Δεχτήκαμε το γκολ γρήγορα και “ψαχνόμασταν””

Ο τεχνικός του Πλατανιά, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 για το Κύπελλο, στάθηκε στο γεγονός ότι του δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν καθόλου ή περιορισμένη συμμετοχή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο Πλατανιάς φαίνεται πως… τρόμαξε απέναντι στον Ολυμπιακού χάνοντας με… σβηστές τις μηχανές με σκορ 3-0 από τους Πειραιώτες για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μια εμφάνιση που σίγουρα δεν ικανοποιεί τον Γιώργο Παράσχο ούτε τον κόσμο της ομάδας.

Στο γεγονός ότι του δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλη συμμετοχή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα στάθηκε στις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος:

«Κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός παρότι είχε κι αυτός πολλές αλλαγές. Νομίζω ότι σαν ομάδα ήταν καλύτερος από μας. Είμαι ευχαριστημένος για το ότι κάποια παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά ή είχαν λίγα παιχνίδια στα πόδια τους.

Παρόλα αυτά αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο όπου δεχτήκαμε το γκολ πάρα πολύ γρήγορα και “ψαχνόμασταν” σαν ομάδα, μετά ισορροπήσαμε και γενικότερα είχαμε μια καλή παρουσία. Από τη στιγμή που πέτυχε το δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός τελείωσαν όλα και από εκεί και πέρα ήταν καθαρά διαδικαστικό το θέμα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook