Η… οργή του Παράσχου!

“Πυρ και μανία” είναι στον Πλατανιά με την κριτική των φάσεων από τον Περικλή Βασιλάκη στην ΕΡΤ, με τον τεχνικό σε δηλώσεις του να τον χαρακτηρίζει «προφέσορα».

Εντονα ενοχλημένοι παραμένουν στον Πλατανιά, που κάνουν λόγο για «παραποίηση φάσεων» του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σε αθλητική εκπομπή, ενώ τα έχουν και με τον παλιό διαιτητή, Περικλή Βασιλάκη, για τα σχόλιά του στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η δυσαρέσκεια για τη διαιτησία στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας επικράτησε 2-0, εξακολουθεί να υπάρχει όμως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι του Πλατανιά είναι να «… ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναβρούμε κάτι ανάλογο μπροστά μας στα επόμενα ματς» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.

Πυρ και μανία είναι στον Πλατανιά με την κριτική των φάσεων από τον Περικλή Βασιλάκη στην ΕΡΤ που ούτε λίγο ούτε πολύ… βγάζει τρελούς τον Γιώργο Παράσχο και τους ανθρώπους της ομάδας για τις διαιτητικές αποφάσεις του Σελίμου στην Τρίπολη!

Εύλογα λοιπόν, ο τεχνικός του Πλατανιά με δηλώσεις στο “Φως” εκφράζει ουσιαστικά την οργή του για την κριτική του Βασιλάκη τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει «προφέσορα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Δεν μας φτάνουν αυτά που παθαίνουμε στο γήπεδο, έρχονται και κάποιοι άλλοι προφέσορες να κάνουν το άσπρο μαύρο. Θέλουν να μας βγάλουν τρελούς! Ε, όχι, αυτό πάει πολύ! Πολύ σπάνια μιλάω για τη διαιτησία, αλλά αυτή τη φορά παραπάει το πράγμα! Και έρχεται ο κύριος Βασιλάκης στην κριτική των φάσεων να μας… αποτελειώσει!

Δεν έδειξε τη φάση του 2′, όταν ο Μανούσος υποδείχτηκε κακώς σε θέση οφσάιντ. Δεν είπε κουβέντα για το πέναλτι του Γιακουμάκη και την αποβολή που επέσυρε ο καταλογισμός του στον Γιαννούλη. Υποστήριξε ότι καλώς δόθηκε κίτρινη στον Σεφί στη φάση που ανέτρεψε τον Γιακουμάκη, ενώ θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη, όπως είχε συμβεί σε πανομοιότυπη φάση σε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, νομίζω στο Αμβούργο.

Και βέβαια χαρακτήρισε δικαιολογημένη τη δεύτερη κίτρινη στον Στάθη. Μα τι έπρεπε να κάνει ο παίκτης, έτρεχε, είχε την μπάλα στην κατοχή του, δεν μπορούσε να μείνει σε στάση προσοχής, τι να τα έκανε τα χέρια του; Και στέκονται όλοι στη φάση του πέναλτι του Αποστολόπουλου. Ναι, ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε.

Ομως κανείς δεν σκέφτεται τι είχε προηγηθεί. Παίζαμε με μια ομάδα που ξεχείλιζε το άγχος και δεν μας επιτράπηκε να τη φορτώσουμε ακόμη περισσότερο και να κάνουμε μετά ό,τι θέλαμε στο γήπεδο! Αντ’ αυτού, οι διαιτητικές αποφάσεις έφεραν τον εκνευρισμό στην δική μας μεριά, μείναμε με παίκτη λιγότερο και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Αν νομίζουν ότι έτσι βοηθάνε το ποδόσφαιρο, τότε δεν έχουμε καμιά τύχη και καμία γιατρειά».

Στο μεταξύ μετά το ρεπό που είχε εκχωρήσει ο Γιώργος Παράσχος, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, για την αναμέτρηση με την Ξάνθη το Σάββατο (18:15) στα Χανιά. Μοναδικός απών ο Γιώργος Μανούσος, που θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Στάθης.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook