Ο Στάθης δεν “κρύφτηκε” πίσω από τα λόγια του…

Προέβη σε δηλώσεις μετά την ήττα του Πλατανιά από τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-0), μιλώντας για την αποβολή του, που ήταν το καθοριστικό σημείο του ματς.

Ο Γιάννης Στάθης προέβη σε δηλώσεις στη NOVA και, μιλώντας για την αποβολή του, δεν “κρύφτηκε” πίσω από τα λόγια του.

Μάλιστα, τονίζει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που αποβάλλεται στην καριέρα του.

«Νοήμονες άνθρωποι είμαστε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε… Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει, όχι κάρτα, δεν υπάρχει τίποτα στη φάση! Συγχαρητήρια στη διαιτησία γιατί πρώτη φορά δέχομαι κόκκινη κάρτα! Κατάφεραν και μου την έδωσαν… Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλοι, είδαμε όλοι ότι στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση φάουλ δέχτηκα κίτρινη κάρτα χωρίς θεωρώ να υπάρχει κάτι», τόνισε αρχικά ο αμυντικός του Πλατανιά. 

Για το πόσο επηρεάστηκε από εκεί και μετά ο Πλατανιάς, απάντησε: «Σίγουρα, ήταν καθοριστικό σημείο η αποβολή στο παιχνίδι. Μετά την κόκκινη κάρτα πίεσε ο Αστέρας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχουμε απειληθεί. Θεωρώ ότι ήταν κομβικό αυτό το σημείο».

Για την καλή συγκομιδή του Πλατανιά στα πρώτα 5 ματς: «Ετσι είναι σίγουρα. Δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ζωή, πάμε παρακάτω και ελπίζω να μην ξανασυναντήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook