Τέλος τα πανηγύρια, τώρα ο Παναιτωλικός

Ο Πλατανιάς έχει… μαζέψει επτά βαθμούς μετά τα πρώτα τρία φετινά παιχνίδια του και θέλει να δώσει συνέχεια την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό στα Περβόλια.

Η… φυσιολογική ικανοποίηση επικρατεί στον Πλατανιά για το νέο θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά στη δύσκολη έδρα των Ιωαννίνων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι “ερυθρόλευκοι” φτάνουν τους 7 βαθμούς μετά τα πρώτα τρία φετινά παιχνίδια τους και όπως είναι φυσιολογικό έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχείς γι’ αυτή την πολύ αποτελεσματική συγκομιδή. Ένας Πλατανιάς που δείχνει ότι είναι πολύ δυνατός και πέραν της καλής αγωνιστικής του παρουσίας, δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους του, όπως άλλωστε συνέβη και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και παραδέχτηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Από εκεί και πέρα σημασία έχει να μπορέσει να δοθεί συνέχεια… Την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί ένα ομολογουμένως αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, μια ομάδα που υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του φετινή απώλεια, μετά το ισόπαλο 0-0 στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός ο οποίος θα έρθει σίγουρα στα Χανιά για ν’ αποσπάσει αποτέλεσμα και θα πρέπει ν’ αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, το θετικό είναι ότι δεν έχουν προκύψει προβλήματα με τραυματισμούς και αυτό μάλιστα είναι πολύ σημαντικό γιατί όπως φάνηκε κι από την τηλεόραση ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς, εγκυμονώντας μεγάλους κινδύνους. Επίσης πολύ σημαντικό -αντίθετα με ό,τι έγινε στα πρώτα δύο παιχνίδια με Κέρκυρα και Λεβαδειακό- ότι στα Γιάννενα οι παίκτες του Πλατανιά δεν πήραν κίτρινες κάρτες.  

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ξεκινά τη Δευτέρα, με προπόνηση στο Μάλεμε.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook