Παράπονα Πετράκη, Παράσχου για το “χάλι” των Ζωσιμάδων

Γιάννης Πετράκης και Γιώργος Παράσχος συμφώνησαν στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς ότι ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» δεν βοήθησε για να γίνει καλό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα):
«Δεν έγινε καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Περισσότερο υπήρχαν προσωπικές μονομαχίες και γινόταν γρήγορα η μεταφορά της μπάλας από περιοχή σε περιοχή. Το γήπεδο έπαιξε ρόλο να μη γίνουν πράγματα με την μπάλα κάτω. Εμείς, που είμαστε ποιοτική ομάδα, δεν μας βοήθησε. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες.

Αμυντικά πήγαμε καλά και μόνο με στημένα μας έκανε ευκαιρίες ο Πλατανιάς, κάτι στο οποίο πρέπει να δώσουμε περισσότερη βαρύτητα.
Στο επιθετικό κομμάτι επίσης πρέπει να δώσουμε βαρύτητα να γίνουμε πιο δημιουργικοί.

Στα θετικά είναι η προσπάθεια των παιδιών και ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα στη συνέχεια».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο και που οφείλεται αυτό:
«Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου. Εγώ απλά κάνω τη διαπίστωση».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα:
«Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μη το χάνεις. Δεν είχαμε προϋποθέσεις να κερδίσουμε σήμερα, είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε».

Για το αν θα άλλαζε την τακτική του:
«Νομίζω όχι και το λέω με ειλικρίνεια, γιατί είχαμε πολλές απουσίες».

Για το πότε οι Ζάιρο και Βιδάλ θα μπορέσουν να παίξουν στις κανονικές τους θέσεις:
«Αυτά έχουν να κάνουν με την ισορροπία μας ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και μέσα απ’ αυτό να κερδίσουμε αυτό που μπορούμε από κάθε παίκτη. Δεν είμαι δογματικός, όπως απέδειξα και πέρυσι, αν χρειαστεί να αλλάξουμε σύστημα θα αλλάξουμε».

Γιώργος Παράσχος (Πλατανιάς):
«Χωρίς διάθεση για δικαιολογία, σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο να γίνει κάτι από τις δύο ομάδες, που είναι καλές και ποιοτικές.
Αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες και κάποια στιγμή ο διαιτητής άφησε να ξεφύγει το παιχνίδι.

Δυναμισμός και τρέξιμο υπήρχαν από τις ομάδες. Αλλά όχι ποιότητα.
Είμαι ευχαριστημένος από το βαθμό που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα. Αν σου προηγηθεί ο ΠΑΣ, δύσκολα του ανατρέπεις το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν και το καταφέραμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook