Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες η αντικατάσταση του Βλάχου

Στον Πλατανιά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Δεν φαίνεται να είναι στις άμεσες προτεραιότητες για τον Πλατανιά η αντικατάσταση του Γιάννη Βλάχου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ενδεχομένως εξελίξεις για το θέμα αυτό να υπάρξουν εν καιρώ.

Εξάλλου, αυτή τη στιγμή τον Μανώλη Μαθιουλάκη τον “καίνε” άλλα πράγματα, που αφορούν την οργάνωση του πρωταθλήματος και όχι τόσο ο ορισμός ενός άλλου ατόμου για την σημαντική κατά τ’ άλλα θέση του τεχνικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την αποχώρηση του Γ. Βλάχου από τη συγκεκριμένη θέση, σίγουρα οι λόγοι που συνέβη αυτή η εξέλιξη είναι αρκετοί.

Το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο πλευρές περίμεναν περισσότερα ίσως πράγματα όσον αφορά την προσφορά που θα μπορούσε να δώσει η καθεμία…

Στον Πλατανιά από τη μία καταλογίζουν στον Βλάχο ότι οι επιλογές του θα μπορούσαν να είναι καλύτερες σε ό,τι αφορά κάποιους παίκτες που πρότεινε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς αλλά και ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή από εκείνους που τουλάχιστον πραγματοποίησαν μια εξαιρετική χρονιά στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Κοινό μυστικό είναι εξάλλου ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά εφόσον είχε γίνει πραγματικότητα η πώληση του Γκνιάτιτς στον ΠΑΟΚ κι όταν άλλωστε οι δύο ομάδες και ο ποδοσφαιριστής έφτασαν πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία στα τέλη του Ιούνη…

Από την άλλη, ο Βλάχος έχει το παράπονο ότι δεν εφαρμόστηκαν απόλυτα αυτά που είχε συμφωνήσει όταν ήρθε στην ομάδα και ειδικότερα δεν στηρίχθηκε στο βαθμό που του είχε τονιστεί ότι θα συμβεί.

Σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον κ. Μαθιουλάκη και τον Γ. Βλάχο, οι δύο άνδρες ανάμεσα σε αυτά που συζήτησαν ήταν και αν θα μπορούσε η συνεργασία τους να συνεχιστεί κάτω από διαφορετικές οικονομικές συνθήκες και γενικώς προϋποθέσεις, κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook