Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Βλάχος

Από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του και όπως ανακοίνωσε η Χανιώτικη ΠΑΕ το συμβόλαιο των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Παρελθόν αποτελεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Πλατανιά ο Γιάννης Βλάχος.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, το συμβόλαιο των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, κ. Γιάννη Βλάχο. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον και παράλληλα προσωπική ευτυχία.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Βλάχος, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παράσχο, τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια που ήταν και το συστατικό της επιτυχίας της ομάδας. Τέλος εύχομαι ολόψυχα η χρόνια που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”».

Με γραπτή δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Βλάχος αποχαιρετά τον Πλατανιά:

«Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ (που μπορεί να αργήσει), θα πρέπει να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Πλατανιάς για την συνεργασία, να ευχηθώ ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν, και να ενημερώσω για την λύση της συνεργασίας μας.

Ελπίζω η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη από την περασμένη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook