Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά…

Ο Πλατανιάς τερμάτισε ένατος στη φετινή Σούπερ Λιγκ φτάνοντας ψηλότερα από κάθε άλλη χρονιά που μετείχε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Η Χανιώτικη ομάδα πέτυχε τον αρχικό στόχο της και το πρόσημο κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, είναι θετικό, αν και στο τέλος έμεινε η πικρία της μη συμμετοχής στα πλέϊ οφ και της Ευρωπαϊκής εξόδου.
Η ομάδα του Παράσχου, που θα μείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες.
21 βαθμούς πήρε στα Περβόλια και 18 μακριά από κει. Έβαλε 32 γκολ και δέχθηκε 30.
Και να φανταστεί κανείς ότι την πρώτη του νίκη την πήρε την 7η αγωνιστική ενώ είχε ένα ακόμα μεγάλο διάστημα επτά αγωνιστικών, λίγο πριν και μετά από τα Χριστούγεννα, χωρίς νίκη.
Μπορεί να μην είχε σταθερότητα αλλά πήρε τους βαθμούς που έπρεπε και στο τέλος όχι μόνο δεν αγχώθηκε αλλά κοίταξε και το κάτι παραπάνω αθόρυβα και με πολλή δουλειά.
Η πορεία του κρίνεται ικανοποιητική και ουσιαστική και μένει να δούμε τι ομάδα και με ποια υλικά θα «χτίσει» την επόμενη σεζόν ο έμπειρος τεχνικός.
Φέτος στην Σούπερ Λιγκ η μοναδική ομάδα που εκπροσώπησε το νησί μας ήταν ο Πλατανιάς και ελπίζουμε όλοι η επόμενη χρονιά να είναι η τελευταία που θα είναι μόνος του σε αυτή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook