Όλα μηδέν στα Περβόλια

Πλατανιάς και Βέροια σε ένα φτωχό παιχνίδι έμειναν στο μηδέν (0-0).

Ο Πλατανιάς και η Βέροια σε ένα φτωχό παιχνίδι στα Περιβόλια έμειναν στο μηδέν (0-0). Ο Πλατανιάς παρότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Από την άλλη μεριά η Βέροια παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας φέτος. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα του Παράσχου. 

Στο 10′ το σουτ του Μιλούνοβιτς πέρασε λίγο έξω από την εστία του Λόπεθ ενώ 6 λεπτά αργότερα η Βέροια απάντησε στις ευκαιρίες με το σουτ του Άρτσε να αποκρούει ασταθώς ο Σωτηρίου.

Στο 39′ ο Γκνιάτιτς τραυματίστηκε καθώς του γύρισε ο αστράγαλος ενώ στο 44 και ο Σωτηρίου ζαλιζόταν και έδωσε τη θέση του στον Κοκκαλά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ για τον Πλατανιά όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λόπεθ.

Ο Παράσχος είδε τον Γιακουμάκη να τραυματίζεται και αυτός και έτσι πέρασε στη θέση του τον Ράμος. Αυτή ήταν η τρίτη αναγκαστική αλλαγή για τον Πλατανιά.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 76′ όταν ο Μουνάφο σέντραρε και ο Ανγκούλο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ράμος στο 78′.

Η Βέροια είχε στο 82′ μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κόλα που ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Κοκκαλά.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα και έτσι έμεινε το 0-0.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (45′ Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45+4′ Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65′ Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (90+1′ Μαραγκός), Ναζλίδης (72′ Κόλα), Αμπντούν (62′ Μπερεμπασβίλι), Γιουσούφ.

Πηγή: pamesports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook