Ράμος: “Όλα πάνε καλά και θα τα πάμε καλύτερα”

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πλατανιά στην νίκη επι του Λεβαδειακού στις δηλώσεις του έδειξε να είναι πανευτυχής για την προσφορά του στον αγώνα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τον Λεβαδειακό για τον Πλατανιά, ο Αργεντινός Χαβιέ Λεονάρντο Ράμος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης (MVP) και στις δηλώσεις του έδειξε να είναι πανευτυχής τόσο για το βραβείο όσο και για την προσφορά του στον αγώνα.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μπόρεσα να αγωνιστώ για κάποια λεπτά και πάλι μετά από τόσους αγώνες, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος γιατί μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο Πλατανιάς από τον ίδιο στη συνέχεια, απάντησε: «Προπονούμαι σκληρά για να με υπολογίζει ο προπονητής και να με βάζει στα παιχνίδια. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες στο ρόστερ μας. Όλα πάνε καλά και θα τα πάμε καλύτερα».

Και για τις εντυπώσεις του από τα Χανιά: «Η πόλη με έχει αποδεχτεί απόλυτα. Δουλεύω αρκετά για να μπορέσω να αποδίδω στην ομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook