Σωτηρίου: “O βαθμός θα μας βοηθήσει στον βαθμολογικό αλλά και στον ψυχολογικό τομέα”

Θετικό ντεμπούτο έκανε ο Δημήτρης Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια του Πλατανιά, στο ματς με τον Αστέρα Τρ. (1-1), με τον 28χρονο τερματοφύλακα να παίζει αντί του Ολιμπά, που έμεινε στα Χανιά.

Αρκετά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Δημήτρη Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια του Πλατανιά, με τον 28χρονο τερματοφύλακα να παίζει αντί του Ολιμπά, που έμεινε στα Χανιά.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του, λέγοντας πως το περίμενε πώς και πώς…

Όπως είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Περίμενα πώς και πώς την ευκαιρία μου και αυτή ήρθε την 6η αγωνιστική στο γήπεδο του Αστέρα όπου συνοδεύτηκε από ένα καλό αποτέλεσμα για μας και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Στο β’ ημίχρονο νιώσαμε την πίεση του Αστέρα, όμως καταφέραμε και πήραμε τον πολύτιμο βαθμό για μας».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο: «Βγάλαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Εχουμε παίξει με όλες τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Ήρθαμε εδώ με ένα βαθμό και πήραμε άλλον ένα με πάρα πολύ κόπο. Βγάλαμε πάρα πολύ ψυχή στο παιχνίδι και θεωρώ ότι η ομάδα μου στο α’ ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας μας πίεσε, κυρίως με στημένες μπάλες. Είχε δύο ευκαιρίες, βέβαια είχαμε κι εμείς δύο ευκαιρίες για να “κλέψουμε” το τρίποντο, αλλά θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο».

Για το αν δημιουργεί πίεση στην ομάδα του η έλλειψη, ακόμα, νίκης: «Ψυχολογική πίεση, ως ένα βαθμό, δημιουργεί, γιατί προσπαθείς κάθε μέρα στην προπόνηση, στους αγώνες, κάθε Κυριακή να είσαι καλός, που όντως παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, εάν εξαιρεθεί το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε πάρει αυτό που θα μας αναλογούσε στο εκάστοτε παιχνίδι. Σήμερα πήραμε ένα βαθμό, παίζοντας με πάρα πολύ πάθος και ψυχή και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει στον βαθμολογικό αλλά και στον ψυχολογικό τομέα γιατί τώρα ξεκινά ένα πιο βατό πρόγραμμα για μας».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook