Ούτε σήμερα!

Ο Πλατανιάς πήγε να “κλέψει” τη νίκη στο 81′, δεν το πέτυχε και παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Δεν κατάφερε όμως να βρει δίχτυα σε καμία από τις παρακάτω περιπτώσεις… Στο 50’ ο Γιακουμάκης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, στο 69’ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έσωσε το παραλίγο αυτογκόλ του Στάμου και στο κόρνερ η κεφαλιά του Γκνιάτιτς έφυγε ελάχιστα άουτ, στο 80’ από πλασέ του Κουλιμπαλί ο Ράμος δεν πρόλαβε προ του Περνίς να σκοράρει, στο 81’ ο Κουλιμπαλί πέρασε την μπάλα μέσα από… εκατό πόδια αλλά «σημάδεψε» το δοκάρι και στο 88’ η ο Περνίς έδιωξε με τα ακροδάχτυλα τη σέντρα-σουτ του Γιακουμάκη.

Σε όλο αυτό το διάστημα ο Ηρακλής είχε ελάχιστες φορές που πέρασε τη σέντρα και στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, στο 76’, ο Μπουκουβάλας σούταρε άστοχα. Ο Μπαρτολίνι… πρόλαβε να δει δύο φορές την κίτρινη κάρτα μέσα σε έξι λεπτά και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ ο Λουκίνας, που πέρασε στη θέση του Βέλλιου, ίσως μπορούσε να είχε μπει λίγο νωρίτερα για να «ξεκολλήσει» την ομάδα του από τον αμυντικό της ρόλο.

Από την άλλη, ο Παράσχος έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο, για πρώτη φορά φέτος, με τους Ράμος, Ανγκούλο και Γιακουμάκη στην επίθεση, αλλά η τύχη γύρισε την πλάτη στον Πλατανιά που τελείωσε το ματς με 15 τελικές (οι 10 στην εστία), αλλά χωρίς γκολ!

 

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (46’ Μενδρινός), Ντίνας, Μιλούνοβιτς (66’ Ράμος), Πάγκαλος (77’ Ανγκούλο), Γιακουμάκης

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (54’ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Στάμου, Πορτουλίδης (67’ Μακρής), Πασάς, Λάζαρ, Κυριακίδης, Βέλλιος (75’ Λουκίνας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook