Εισιτήρια με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά και… ηλεκτρονικά

Μία νέα δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων εγκαινιάζει ο Πλατανιάς από το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο την προσεχή Δευτέρα.

Μία νέα δυνατότητα, της αγοράς εισιτηρίων ηλεκτρονικά εγκαινιάζει αρχής γενομένης από το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι ο Πλατανιάς.

Συγκεκριμένα, οι Χανιώτες φίλαθλοι θα μπορούν να “κλείσουν” τα εισιτήριά τους καθώς και τη θέση που θα καθίσουν μέσω διαδικτύου από γνωστή ιστοσελίδα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο… παραδοσιακός τρόπος, από τα σημεία πώλησης που συνεχίζουν να παραμένουν τα ίδια (γραφεία ΠΑΕ Πλατανιάς και Official Store στα Χανιά).

Όσον αφορά τις τιμές ορίστηκαν στα 10 ευρώ για τη θύρα 3 και στα 15 ευρώ για τις θύρες 1 και 2.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από αύριο, Πέμπτη, η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, στις 21.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015 – 2016.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά, πλην Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα) και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ (Πέμπτη, Παρασκευή), από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά.

Επισημαίνεται ότι από φέτος είναι απολύτως απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας για την καταχώρηση των στοιχείων του κάθε φιλάθλου που αγοράζει εισιτήριο.

Σημειώνεται, τέλος, ότι από τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά (μέσω Διαδικτύου), στην εξής διεύθυνση:

http://www.viva.gr/tickets/sports/pae-platanias-eisitiria-agwnwn-2015-2016/

Τιμές:

• Θύρα 1: 15 ευρώ.

• Θύρα 2: 15 ευρώ.

• Θύρα 3: 10 ευρώ.

 

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook