Δημοσίευμα ότι έκλεισε ο Ντουμίτρου

Παίκτης του Πλατανιά θεωρείται ο Νικολάο Ντουμίτρου σύμφωνα με αθηναϊκό δημοσίευμα. Με κόσμο η πρώτη προπόνηση την Παρασκευή (3/7).

Ο Νικολάο Ντουμίτρου θεωρείται κλεισμένος από τον Πλατανιά. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας που τονίζει πάντως ότι η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί διότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε δίλημμα αν θα συνεχίσει στην Ελλάδα, εξαιτίας των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Goal News, η Νάπολι τα έχει βρει σε όλα για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον Πλατανιά και μάλιστα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός να συνεχίσει. Εκείνο όμως που τον ανησυχεί είναι η πολιτική κατάσταση στην χώρα την οποία ο ποδοσφαιριστής παρακολουθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς ξεκινά την Παρασκευή (3/7) το απόγευμα, στις 6,30 στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Το βέβαιο είναι επίσης, ότι στην επίσημη πρώτη προπόνηση, το «παρών» θα δώσουν από τους νεοαποκτηθέντες οι Τσιμόντζι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς και Σωτηρίου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος είχε την προσδοκία να έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας, στο μεγαλύτερο ποσοστό του τουλάχιστον, μέχρι την 3η Ιουλίου, οπότε και ξεκινά η προετοιμασία, ωστόσο, οι όποιες προθέσεις «φρέναραν» απότομα εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook