Ξανά… Μάντζιος στο προσκήνιο

Ο Βαγγέλης Μάντζιος επανέρχεται στο προσκήνιο ως μεταγραφικός στόχος του Πλατανιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Ο υψηλόσωμος επιθετικός που αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Λεβαδειακό όπου και σημείωσε συνολικά 21 γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αποτελεί σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας διακαή πόθο της ομάδας των Χανίων και μάλιστα, του έχει γίνει και μια άκρως δελεαστική πρόταση. Ο Πλατανιάς αναζητά λύσεις στην επιθετική του γραμμή και ο Βαγγέλης Μάντζιος αποτελεί μια άκρως αξιόπιστη λύση, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες. Οι δύο καλές χρονιές που έκανε στον Λεβαδειακό και η εν γένει παρουσία του, όλα αυτά τα χρόνια, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δελεάζουν και άλλες ομάδες. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι για τον Μάντζιο ενδιαφέρεται τόσο η πρώην ομάδα του, ο Παναθηναϊκός όσο και ο Πανιώνιος, ίσως και άλλες ομάδες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Μάντζιος αποτελούσε, ξανά, μεταγραφικό στόχο του Πλατανιά πριν από περίπου μια διετία και πριν αυτός κλείσει στον Λεβαδειακό, ωστόσο το διάφοροι λόγοι δεν κατέστησαν εφικτή τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» των Χανίων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook