Τετέ: “Θα έχουμε καλά Χριστούγεννα”

Ο “χρυσός” σκόρερ του Πλατανιά στο ματς με τον ΟΦΗ, Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, δεν έκρυψε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε, ενώ μίλησε και για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και το οποίο έδωσε τη νίκη στον Πλατανιά εκφράστηκε στις δηλώσεις του ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, που αναδείχτηκε από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στα Περβόλια, MVP της αναμέτρησης.

Στον σχολιασμό του για το ματς είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Πριν το παιχνίδι μιλήσαμε και ξέραμε ότι χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα γιατί είναι καλό για την εμπιστοσύνη που έχω στον εαυτό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει τους 3 βαθμούς της νίκης».

Για το αν ανησύχησε με τις ευκαιρίες που έχανε η ομάδα του και αν ενδεχομένως θα μπορούσε να το “πληρώσει” αυτό: «Δεν ανησύχησα γιατί παίζαμε με υπομονή. Δεν ήμασταν αγχωμένοι, παίζαμε το παιχνίδι μας και γνωρίζαμε ότι θα κερδίσουμε».

Για το αν επιδρά ακόμα περισσότερο ψυχολογικά η νίκη επειδή ήταν στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ: «Φυσικά. Τώρα έχουμε τη διακοπή και πιστεύω οι οπαδοί, το τεχνικό επιτελείο, εμείς οι ποδοσφαιριστές, όλοι μέσα στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι. Θα έχουμε καλά Χριστούγεννα και όταν γυρίσουμε πίσω θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook