Με… νέο λουκ ο Πλατανιάς στην Λιβαδειά

Με τον Χριστόπουλο να αφήνει εκτός αποστολής τους Τζίλβαν, Ναζλίδη, Ολιμπά και Κουλιμπαλί, αλλά και αρκετούς τραυματίες, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει σήμερα (15.00) εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με τον Γιάννη Χριστόπουλο να αφήνει εκτός αποστολής τους Τζίλβαν, Ναζλίδη, Ολιμπά και Κουλιμπαλί, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει σήμερα (15.00) εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ελληνας τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές ενόψει και του σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στα Περβόλια για το πρωτάθλημα όπου θέλει να πάρει η ομάδα του την τρίτη σερί νίκη της αφού εκτός έχουν μείνει και αρκετοί τραυματίες.

Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή της Χανιώτικης ομάδας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, προκειται για τους:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Ντεντάκης (ένιωσε ενοχλήσεις στη τελευταία προπόνηση), Περιστερίδης, Σέχου, Τέτε.

Η αποστολή της ομάδας αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά την Τετάρτη, το βράδυ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook