Διάταση, η γνωμάτευση για Τόρρες

Διάταση έχει υποστεί ο Νταβίντ Τόρρες και η συμμετοχή του Ισπανού επιθετικού του Πλατανιά στο ματς με την Κέρκυρα κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Η Κέρκυρα είναι το επόμενο δύσκολο εμπόδιο που καλείται να υπερπηδήσει ο Πλατανιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η χανιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους «Φαίακες» μια ομάδα που ως τώρα συγκαταλέγεται στις ομάδες έκπληξη, όπως είναι η Βέροια και η Καλλονή. Όπλο του Πλατανιά ότι πηγαίνει στην Κέρκυρα με ανεβασμένο ηθικό και έχοντας συγκεκριμένο αγωνιστικό προσανατολισμό θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Δεδομένα ο Πλατανιάς δεν απέδωσε καλά απέναντι στην Ξάνθη, ωστόσο πήρε την νίκη. Αυτό είναι το κέρδος αφού έστω και σε τέτοιες συνθήκες, η ομάδα μπορεί να παίρνει πολύτιμους βαθμούς.

Εξαιρετικά αμφίβολος πάντως, για το παιχνίδι του Πλατανιά απέναντι στην Κέρκυρα είναι ο Ισπανός Νταβίντ Τόρρες. Η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση, άρα γλύτωσε τα χειρότερα, ωστόσο ακόμα και αυτή δεν του επιτρέπει να προπονείται. Πιθανότατα ο Τόρρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή (24/10) και σε αυτή την περίπτωση θα ενσωματωθεί στην αποστολή.

Σίγουρα δεν θα πρέπει να υπολογίζεται για το ματς με την Κέρκυρα, ο Ουκρανός Νέπλιακ που την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει εξετάσεις για ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον λαγονοψοήτη. Πρόβλημα υφίσταται και με τον τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη που και εκείνου η συμμετοχή θα πρέπει να αποκλειστεί. Αντίθετα, ο Μπεριάν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook