Ξεκαθαρίζει για Τόρρες και Νέπλιακ

Οι παίκτες του Πλατανιά απολαμβάνουν το ρεπό της Τρίτης (21/10) και από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Η προετοιμασία του Πλατανιά θα ξεκινήσει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μετά την τονωτική ένεση που έδωσε στην ομάδα η νίκη επί της Ξάνθης. Μια νίκη πάντως που δεν παρασύρει τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο και τους παίκτες του.

Τα προβλήματα για τον προπονητή του Πλατανιά ακούνε στα ονόματα των Τόρρες και Νέπλιακ. Ο δεύτερος μάλιστα μετέβη στην Αθήνα για να τον εξετάσει γιατρός που εξειδικεύεται στο πρόβλημα που έχει. Πρόβλημα τραυματισμού μάλιστα αντιμετωπίζει και ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα χανιώτικης εφημερίδας (Χανιώτικα Νέα) αναφέρει ότι ο Άγγελος Ζουμπουλάκης είναι δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Στη θέση που αγωνίζεται υπάρχουν στο ρόστερ του Πλατανιά οι Κουλιμπαλί και Αποστολόπουλος με συνέπεια ο ίδιος να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στην φετινή ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook