Λαμπρη εκδήλωση στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και αποκτημάτων

Σε μια λαμπρή εκδήλωση η ΠΑΕ Πλατανιάς παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η κόκκινη, η ερυθρόλευκη και η μωβ μπλε που θυμίζει… Φιορεντίνα είχαν την τιμητική τους στην εκδήλωση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ταυτόχρονα, έγινε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Πλατανιά, των ποδοσφαιριστών που έμειναν από πέρυσι, του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου αλλά και των ομάδων Κ-20, Κ17 και Κ-15.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανώλης Μαθιουλάκης ζήτησε περαιτέρω στήριξη από τους Χανιώτες φίλαθλους και τα ΜΜΕ. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Στέλιο Βαρουξάκη, ενώ ευχαρίστησε και τους χορηγούς της ομάδας.

Η εκδήλωση έγινε μεσούντων, δύο σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Της σπουδαίας νίκης της ομάδας, την περασμένη Δευτέρα (15/9) στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη και του αγώνα που θα δώσει με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (21/9) στο γήπεδο Περιβολίων.

Photo: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook