Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει Παναθηναϊκού

Με «προίκα» τη σπουδαία νίκη στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη, ξεκίνησε ο Πλατανιάς την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή (21/9), στα Περιβόλια.

Παραφράζοντας τη ρήση «ενός κακού μύρια έπονται» σε «ενός καλού μύρια έπονται», αξίζει να τονιστεί ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης των Περιβολίων.

Στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου τίθεται και ο Αζίζ Τέτε, ο οποίος εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι προπονήσεις στο Μάλεμε εντατικοποιούνται αφού το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια πολύ καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα, σε ότι αφορά τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.
Αυτή την ώρα, σε γνωστό ξενοδοχείο του Πλατανιά πραγματοποιείται εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας αλλά και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook