Για βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα στο Περιστέρι, ο Πλατανιάς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή του Πλατανιά , βρίσκεται για πρώτη φορά ο Τζίλβαν. Ο Βραζιλιάνος κρίθηκε από τον Γιάννη Χριστόπουλο ότι είναι, σχετικώς, έτοιμος να βοηθήσει και ως εκ τούτου είναι ανάμεσα στα 19 άτομα στα οποία υπολογίζει για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Κουλιμπαλί. Από την άλλη, αποφασίστηκε να μείνει εκτός ο Κέβιν Ολιμπά ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που του παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας. Ο Γάλλος γκολκίπερ κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιάννη Χριστόπουλο μετά την κάκωση στο γαστροκνήμιο που υπέστη στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (28/8) κι ως εκ τούτου οι διαθέσιμοι τερματοφύλακας είναι οι Περιστερίδης και Κοκκαλάς.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Κοκκαλά, Μπανανά, Δημήτρη, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Αποστολόπουλο, Νέπλιακ, Ζαραδούκα, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Τετέ, Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Τσουράκη, Μπεριάν, Τζίλβαν, Ναζλίδη και Τόρες.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook