Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σέχου και Ευθυμάκη

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά υπέγραψαν την Παρασκευή οι παίκτες της Κ17 του συλλόγου, Αντώνης Ευθυμάκης και Εμιλιάνο Σέχου. «Το αξίζετε», τους είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Εμπιστοσύνη στις ακαδημίες του έδειξε σήμερα ο Πλατανιάς, με τους Αντώνη Ευθυμάκη και Εμιλιάνο Σέχου να υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών.

Αμφότεροι προέρχονται από την ομάδα Κ17 της κρητικής ομάδας και είναι 16 ετών. Ο πρώτος είναι τερματοφύλακας (έχει παίξει κι επιθετικός!) και αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου από το 2012. Πλέον θα φοράει το νούμερο «28» στην πλάτη.

Όσον αφορά τον δεύτερο, έχει αλβανικό διαβατήριο, αλλά γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Από την περσινή περίοδο ανήκει στον Πλατανιά και φέτος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «26».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις στο fcplatanias.gr:

«Το αξίζετε. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Από εσάς εξαρτάται αν θα προχωρήσετε ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στους δύο ποδοσφαιριστές, αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύθηκε, όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει έως τώρα καθώς και την οικογένειά μου, που με στηρίζει κάθε μέρα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω την ομάδα», είπε ο Αντώνης Ευθυμάκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Στόχος μου είναι να δικαιώσω κι εγώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα», ανέφερε ο Εμιλιάνο Σέχου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook