Eλπίδες για Νέμπλιακ

Στις υπηρεσίες του Νέπλιακ θα μπορεί να υπολογίζει πιθανότητα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Χριστόπουλο στη προπόνηση της Πέμπτης, αφού ο Καλαματιανός τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας είδε τον Νέπλιακ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα και τον Αγκιλέρα να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης

Αισιόδοξα είναι τα νέα για τον Νέπλιακ αναφορικά με την συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή (24/8) στο Περιστέρι. Ο Ουκρανός άσος συμμετείχε κανονικά στο σημερινό (21/8) πρόγραμμα προπόνησης, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Καλά όμως ήταν και τα νέα για τον Χουάν Αγκιλέρα ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης βάζοντας επίσης υποψηφιότητα για να δώσει το παρών στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Βραζιλιάνος νεοαποκτηθέντας  Γκόμες Τζίλβαν, συνεχίζοντας με ατομικό πρόγραμμα. Όσο για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιελάμβανε τακτική και τελειώματα φάσεων. Τέλος, η προετοιμασία του Πλατανιά για την πρεμιέρα θα συνεχιστεί την Παρασκευή (22/8) με προπόνηση στις 18.30 στο Μάλεμε.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook