Τρίτο τεστ με Λεβαδειακό (18.00)

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι και το δεύτερο απέναντι στον Λεβαδειακό θα δώσει το απόγευμα της Δευτέρας (28/7) στις 6 ο Πλατανιάς που συνεχίζει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η ομάδα των Χανίων που είχε επικρατήσει με 2-0 του Λεβαδειακού στο πρώτο τους φιλικό πριν 4 μέρες, συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και σιγά σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία για τα φιλικά πρόβα τζενεράλε, ενόψει έναρξης της Σούπερ Λιγκ.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε κυρίως η σημερινή πρωινή (Κυριακή) προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων στο Καρπενήσι, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.
Κανονικά ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα οι Ζαραδούκας, Ιτούα και Μαχαμάτ, με τους δύο τελευταίους (φωτογραφία) να κάνουν, αμέσως μετά, και έξτρα προπόνηση.
Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε και πάλι ο Τέτε, αποχώρησε εξαιτίας ενοχλήσεων ο Τσικουδάκης, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί το επόμενο διάστημα.
Το αυριανό πρόγραμμα (Δευτέρα) περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και φιλικό αγώνα, το απόγευμα, με τον Λεβαδειακό.

Δημοσιέυματα επίσης αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς, μετά το ναυάγιο με τον Γάλλο Μπρασιλιάνο εξετάζει την περίπτωση ενός άλλου Γάλλου τερματοφύλακα του Κέβιν Ολιμπα, αναπληρωματικού της Μπορντώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook