Σούπερ προσθήκη για Πλατανιά που παίρνει Βαϊρουά!

Σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο Βαϊρουά που έπαιζε πέρυσι στον Πανθρακικό ήρθε ο Πλατανιάς. Τί γίνεται με Ναζλίδη, Κηπουρό, Αργυρόπουλο και… Γουνδουλάκη.

Την πρώτη του μεταγραφή φαίνεται ότι πραγματοποιεί ο Πλατανιάς αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαραμά Βαϊρουά που πέρυσι αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Πανθραικό.

Ο Πλατανιάς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 33χρονο Γάλλο περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα, με 26 συμμετοχές και 3 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, ενώ έπαιξε 4 ματς με 2 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Βαϊρουά αποτελεί, μόλις φυσικά υπογράψει, τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Ντεντάκη.

Τη δεδομένη στιγμή ο Πλατανιάς πάντως, πρέπει να ανταποκριθεί σε βασικά μέτωπα, που είναι αφενός οι μεταγραφές, αφετέρου οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ. Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Πλατανιάς έχει στρέψει το βλέμμα στην αγορά του εξωτερικού και δη σε Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία. Μάλιστα, φαίνεται ότι από την ευρωπαϊκή αγορά θα απασχολήσουν παίκτες για αρκετές θέσεις που επίκειται να καλυφθούν μιας και τη δεδομένη στιγμή, η εγχώρια αγορά φαίνεται να είναι αρκετά ακριβή για το μπάτζετ που έχει καθορίσει η χανιώτικη ομάδα. Παράδειγμα, ο Φανούρης Γουνδουλάκης του οποίου τη δεδομένη στιγμή, το μπάτζετ του κρίνεται αρκετά υψηλό, μολονότι οι συζητήσεις έδειχναν να βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τον τομέα των ανανεώσεων, με τον Θωμά Ναζλίδη δεν φαίνεται να υπάρχει τεράστια διαφορά στο ποσό που ζητάει ο παίκτης,  ωστόσο κάποιοι όροι που έχει επιβάλλει στο συμβόλαιό του δεν γίνονται τη δεδομένη στιγμή, αποδεχτοί από τη διοίκηση του Πλατανιά. Διαφορά υπάρχει επίσης με τον Πέτρο Κανακούδη, ενώ, η σίγουρη πριν από λίγο καιρό ανανέωση με τον Φώτη Κηπουρό δεν φαίνεται να είναι καθόλου σίγουρη τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι τσεκάρονται γκολκίπερ από το εξωτερικό. Ο πιο σίγουρος από όλους για να ανανεώσει φαίνεται ότι είναι ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που θα επιστρέψει στα Χανιά στα μέσα Ιουνίου δείχνει να εκτιμάει πολύ την αξία του.

Τέλος, σημαντική είδηση προκύπτει από το μέτωπο των εγκαταστάσεων της ομάδας. Η διοίκηση του Πλατανιά προτίθεται να δημιουργήσει στο ήδη υπάρχον γήπεδο του Μάλεμε, ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, στα πρότυπα των μεγάλων επαγγελματικών ομάδων. Στην αρχή υπήρχε πρόθεση να αγοραστεί μια έκταση κοντά στα Περιβόλια αλλά όπως φαίνεται προκρίνεται η λύση του Μάλεμε, προς αυτή την κατεύθυνση. Αν αυτή η σκέψη πάρει σάρκα και οστά είναι βέβαιο ότι ο Πλατανιάς θα ανεβάσει επίπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook