Πλατανιάς: “Φλερτ” με Ταυλαρίδη

‘Εντονη φήμη αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες, ότι Πλατανιάς και Στάθης Ταυλαρίδης εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, από τον προσεχή Ιανουάριο.

Μολονότι βρισκόμαστε δύο μήνες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, τα σενάρια ενίσχυσης του Πλατανιά δίνουν και παίρνουν. Τελευταία φήμη ότι υπάρχει φλερτ μεταξύ της χανιώτικης ομάδας και του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει στο ρόστερ του Ατρόμητου Αθηνών. Ο 32χρονος Ταυλαρίδης δείχνει να μην υπολογίζεται από τον τεχνικό των Περιστεριωτών Ντούσαν Μπάγεβιτς και φαίνεται ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή ψάχνει τον …επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η πλευρά Ταυλαρίδη προσέγγισε τον Πλατανιά για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Τη δεδομένη στιγμή και με βάση το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, φαντάζει δύσκολο πως μπορεί να σπάσει και να “μετακομίσει” ο παίκτης στα Χανιά, ωστόσο, εφόσον υπάρξει θέληση και από τις δύο πλευρές δεν αποκλείεται να προκύψει συνεργασία.

Από κει και πέρα, η προετοιμασία του Πλατανιά συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (11/11). Απών είναι ο νεαρός Γιώργος Γιακουμάκης που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Νέων. Επιστρέφει αργά το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά και από την Πέμπτη θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων του Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook