Αποθέωση για Πλατανιά και Καραγκούνη

Ο Δήμος Πλατανιά βράβευσε την Χανιώτικη ομάδα για την άνοδό της αλλά και τον Έλληνα άσο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την αποθέωση γνώρισαν στο Δημαρχείο Πλατανιά οι θριαμβευτές της ανόδου ποδοσφαιριστές της Χανιώτικης ομάδας, στην εκδήλωση για τη βράβευση τους από τον Δήμο ενώ τιμήθηκε και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας αλλά και του Παναθηναϊκού Γιώργος Καραγκούνης για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Καραγκούνης έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Πλατανιά για την μεγάλη επιτυχία που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο για την Super League συγχαίροντας τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Έλληνας άσος Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στην Κρήτη με αφορμή εκδήλωση του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής μας ομάδας “Γαλανόλευκος Φάρος”, οπότε δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στον Πλατανιά.

Ο  πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης  παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από το δήμαρχο Πλατανιά  κ. Μαλανδράκη και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους παίκτες της ομάδας για την μεγάλη επιτυχία που πέτυχαν.Ο αρχηγός της Χανιώτικης ομάδας Χρήστος Παληγεώργος ευχαρίστησε τον Καραγκούνη που τους τίμησε με την παρουσία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook