listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 08:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 08:00-10:00

Σύνδεση με Real fm (Καμπουράκης - Λυριτζής)

e-radio logo

Αναγέννηση: Σίγουρα μιλάτε για το παιχνίδι;

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι άνθρωποι της Αναγέννησης με τα όσα ανέφερε η πλευρά των Ασιτών για την φιλοξενία της στην Ιεράπετρα, την δήθεν προκλητικότητα του Νίκου Δεδελετάκη και το γεγονός ότι εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τον Κώστα Δεδελετάκη για πρόθεση στην φάση του τραυματισμού του άτυχου τερματοφύλακα Τσαμπουράκη. Στις τάξεις της

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι άνθρωποι της Αναγέννησης με τα όσα ανέφερε η πλευρά των Ασιτών για την φιλοξενία της στην Ιεράπετρα, την δήθεν προκλητικότητα του Νίκου Δεδελετάκη και το γεγονός ότι εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τον Κώστα Δεδελετάκη για πρόθεση στην φάση του τραυματισμού του άτυχου τερματοφύλακα Τσαμπουράκη.

Στις τάξεις της ομάδας έμειναν έκπληκτοί για όλα αυτά, καθώς κανείς μέχρι τώρα δεν είχε εκφράσει παράπονα για την φιλοξενία όπως μας είπε μέλος του Δ.Σ. και πάντα όλες οι ομάδες που φιλοξενήθηκαν στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το ίδιο συνέβη και την Κυριακή ότι ζήτησαν οι άνθρωποι των Ασιτών τα είχαν και κανείς δεν τους ενόχλησε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα όπως και στο τέλος.

Όσο για την προκλητικότητα του Νίκου Δεδελετάκη εκεί ήταν που οι άνθρωποι της Αναγέννησης απόρησαν με αυτά που διάβαζαν. Γιατί αυτοί που προκαλούσαν ήταν οι άνθρωποι των Ασιτών προς όλες τις κατευθύνσεις με ύβρεις και απειλές προς τον διαιτητή αναγκάζοντας τον παρατηρητή του αγώνα να αποβάλει από τον πάγκο τους τον Γενικό αρχηγό, ο οποίος ακόμα και από τις εξέδρες συνέχιζε τις ύβρεις.

Οι Ιεραπετρίτες παραθέτουν το φύλλο αγώνα, το οποίο τους δικαιώνει πανηγυρικά για τα λεγόμενα τους και καλούν όποιον αμφιβάλλει να το διαβάσει, έτσι ώστε να διαπιστώσει ποια πλευρά ήταν αυτή που προκαλούσε.

Για την φάση του Τσαμπουράκη το βίντεο επίσης δικαιώνει τον Κώστα Δεδελετάκη, ο οποίος στην ποδοσφαιρική του καριέρα διακρίθηκε από το ήθος και την ταπεινότητα του. Μάλιστα ο Ψηλόσωμος επιθετικούς για πολλούς στην Ιεράπετρα δεν πήγε στην μπάλα με σκοπό να χτυπήσει τον αντίπαλο του αλλά για να βάλει γκολ και αυτός που πάει επικίνδυνα στην φάση είναι ο αν μη τι άλλο συμπαθείς τερματοφύλακας των Ασιτών.

Η διοίκηση της Αναγέννησης έκανε τα αδύνατα δυνατά για την καλύτερη ιατρική βοήθεια προς τον παίκτη, τον οποίο ακολούθησε μέλος του Δ.Σ. στο Νοσοκομείο, μένοντας μαζί του, όπως το ίδιο έπραξε και ο Γιατρός του αγώνα Βαλαχής Αντώνης κάτι που τον τιμάει.

Η λάσπη όμως σε αυτό το θέμα συνεχίστηκε και ενώ ο Κώστας Δεδελετάκης ήθελε να έρθει σε επαφή με τον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο ίδιος ο Τσαμπουράκης και άτομα τις διοίκησης δεν ήθελαν καμία κουβέντα μαζί του, καταλογίζοντας την ευθύνη για το άτυχο αυτό συμβάν, θεωρώντας ότι το έκανε σκόπιμα δυναμιτίζοντας το κλίμα για την ρεβάνς.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος ο πρόεδρος των Ασιτών αγκάλιασε τον Κώστα Δεδελετάκη μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα και του είπε ότι δεν πειράζει αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.  

Η διοίκηση της Ιεραπετρίτικης ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ομάδας των Ασιτών σχετικά με την «κακή» φιλοξενία που αντιμετώπισε στο μεταξύ μας παιχνίδι  και ειλικρινά «πέσαμε» από τα σύννεφα. Είστε σίγουροι κύριοι ότι μιλάτε για το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Πέτρος Βουζουνεράκης την Κυριακή 23 Νοεμβρίου ; Γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι από την στιγμή που ήρθε η αποστολή σας ,άνθρωπος της διοίκησης της CARRARO ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  ήταν κοντά σας με σκοπό η φιλοξενία σας να είναι άψογη και ίδια με αυτή των προηγούμενων ομάδων που μόνο υποδειγματική την αποκάλεσαν.

Επίσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά το ευρύ και καθαρό σκορ υπέρ μας είναι ανώφελο, ανούσιο και άστοχο να μιλάτε για αλλοίωση αποτελέσματος  ,στηριζόμενη σε μια άντε δυο αμφισβητούμενες φάσεις. Ψάξτε λοιπόν αλλού τα αίτια της ήττας σας , μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και  περισσότερο μην αποπροσανατολίζετε τους φιλάθλους .Κύριοι λάθος παιχνίδι βρήκατε να λασπολογήσετε ξεχνώντας ότι η ομάδα μας που εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη είναι άρτια οργανωμένη και ικανή  όπου χρειάζεται να προστατεύει την ομάδα που με θυσίες έχει χτιστεί .

Για  όλους τους  φιλάθλους ,την διοίκηση των Ασιτών  και όποιον άλλο επιθυμεί υπάρχει το video του αγώνα, και μπορεί να σταλεί.

Τέλος θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε και να υιοθετήσουμε τα λόγια του προπονητή μας μετά τον αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο οποίος δήλωσε ότι ο αγώνας μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Τσαμπουράκη περνάει σε δεύτερη μοίρα και του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Δεν θα επανέλθουμε με άλλη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.                       το Δ.Σ της CARRARO ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».