listen live
ακούτε τώρα: 16:00-18:00

Σύνδεση με Real fm (Γιώργος Γεωργίου)

listen live
ακούτε τώρα: 16:00-18:00

Σύνδεση με Real fm (Γιώργος Γεωργίου)

ακολουθεί: 18.00-20.00

ΑΝΤί (Σπύρος Αλεξάκης)

e-radio logo

Παπαγιαννάκης: Είμαστε όλοι μια γροθιά

Ο πρόεδρος των Ασιτών Ανδρέας Παπαγιαννάκης μίλησε στην «Athletic Press» και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις Ασίτες ενώ μιλάει και για την μεταγραφή του Μανώλη Ρουμπάκη το καλοκαίρι στον ΟΦΗ. Παράλληλα οι Ασίτες είναι μια από τις λίγες ομάδες που έχουν την βοήθεια των φιλάθλων τους τόσο σε εντός όσο

Ο πρόεδρος των Ασιτών Ανδρέας Παπαγιαννάκης μίλησε στην «Athletic Press» και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις Ασίτες ενώ μιλάει και για την μεταγραφή του Μανώλη Ρουμπάκη το καλοκαίρι στον ΟΦΗ.

Παράλληλα οι Ασίτες είναι μια από τις λίγες ομάδες που έχουν την βοήθεια των φιλάθλων τους τόσο σε εντός όσο και σε εκτός έδρας παιχνίδια. «Πράγματι είμαστε μια από τις λίγες ομάδες που έχουν την βοήθεια των φιλάθλων τους τόσο σε εντός έδρας παιχνίδια όσο και σε εκτός έδρας. Φανταστείτε πόσο ωραία αισθανόμαστε όταν υπάρχουν ακόμα 200 φίλαθλοι που παρακολουθούν τα φιλικά της ομάδας μας αυτό το καλοκαίρι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να υπάρχει η ανταπόκριση του κόσμου. Πλέον το γήπεδο μας θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα του περιφερειακού, διαθέτει δημοσιογραφικά θεωρεία και γυμναστήριο και ο κόσμος βλέπω ότι ανταποκρίνεται στην προσπάθεια που γίνεται.»

Βοήθεια από την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει; «Μας βοήθησε αρκετά και στην βελτίωση των χώρων του γηπέδου. Από εκεί και πέρα επειδή δεν υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και από την πλευρά της, έτσι και εμείς δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις, καθώς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι οικονομικές λύσεις μπορεί να μας προσφέρει ο Δήμος. Τον ευχαριστούμε ειλικρινά για την βοήθεια που μας προσφέρει».

Για να το λέτε αυτό σημαίνει ότι είστε προσωπικά ευχαριστημένος από την βοήθεια και την συμπαράσταση που υπάρχει… «Είμαι ευχαριστημένος και βέβαια πρέπει να αναφερθώ στον Απόστολο Παπουτσάκη που μας έχει συμπαρασταθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ υψηλά ωστόσο δεν μπορώ να πιστέψω ότι το μπάτζετ μιας ομάδας ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ. Ο κόσμος δείχνει με έμπρακτο τρόπο ότι βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα μας.»

Οι Ασίτες με τι στόχο μπαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα; «Ξεκινάμε με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία. Δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Η ομάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και θα είναι μια από αυτές που θα ξεχωρίσουν για την αγωνιστική παρουσία τους. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε από την αρχή καλά αποτελέσματα ώστε να μην κινδυνεύσουμε. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και πιστεύω πως έχουμε τα φόντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.»

Σας φοβίζει καθόλου το άγνωστο του περιφερειακού; «Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο πάντα και θα παίξει και στο φετινό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες και δε θα επιτρέπουμε να γίνονται επεισόδια που βλάπτουν τον αθλητισμό . Ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο και φέτος πιστεύω ότι θα αγκαλιάσει την ομάδα μας.»

Είσαστε ικανοποιημένος από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας; «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει, εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές, είναι και άριστοι χαρακτήρες γι’ αυτό και έχουν δέσει πάρα πολύ με την υπόλοιπη ομάδα. Φανταστείτε ότι ήρθε από την Πάτρα ο πατέρας του Αποστόλου μόνο και μόνο για να μας παρακολουθήσει και να μας γνωρίσει από κοντά. Η συνοχή της ομάδας θα αποτελέσει το πιο σημαντικό στοιχείο της μεταγραφικής ενίσχυσης.»

Βλέπουμε να υπάρχουν στην ομάδα ντόπιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αρκετά χρόνια στην ομάδα όμως δεν βλέπουμε να υπάρχουν μικρά παιδιά. Τι έχετε σκεφτεί να κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα; «Αυτό που έγινε φέτος που έφυγαν μικρά παιδιά για άλλες ομάδες προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Φέτος έφυγαν κάποια παιδιά και πήγαν στον Κεραυνό(Χαραλαμπάκης) και Κορφές(Καραγιωργάκης, Αναστασάκης). Για αυτόν τον λόγο από την επόμενη περίοδο θα προχωρήσουμε στην ίδρυση της ομάδας «Ασίτες 2009» ώστε να παίζουν εκεί τα παιδιά που δεν μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην μεγάλη ομάδα. Φανταστείτε ότι στο δημοτικό σχολείο των Ασιτών υπάρχουν 170 παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Έχουμε κόσμο που θέλει να αγωνιστεί αλλά και θέληση για να δώσουμε αυτήν την ώθηση για το ποδόσφαιρο. Παράλληλα προχωρούμε σε επανίδρυση των ακαδημιών μας για να λειτουργήσουν και να δουλέψουν πιο οργανωμένα και μεθοδικά.»

Και ένα από τα μεγαλύτερα «προϊόντα» της ακαδημίας των Ασιτών αποτελεί και ο Μανώλης Ρουμπάκης που φέτος θα αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Τι ακριβώς συνέβη με την μεταγραφή του καθώς ακούστηκαν αρκετά μέσα στο καλοκαίρι… «Καταρχάς θέλω να του ευχηθώ, προσωπικά και εκ μέρους όλης της ομάδας, περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Ότι βοήθεια χρειαστεί από τις Ασίτες θα την έχει και να μην σκεφτεί καν να την ζητήσει. Όσο για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ θέλω να πω ότι υπάρχει μια πικρία και αυτό συμβαίνει γιατί αυτή η ομάδα θέλει να παίρνει πάντα παίκτες τζάμπα. Ζητήσαμε από τον κύριο Βατσινά να πληρώσει για δικό μας λογαριασμό δύο παίκτες από την ακαδημία του ΟΦΗ και εκείνος μας απάντησε «Ο ΟΦΗ δεν δίνει λεφτά για παίκτες.» Και κοιτάξτε ενώ έχουμε καλές σχέσεις με τον Εργοτέλη και ο παίκτης θα μπορούσε να πάει εκεί προς τιμήν του παρενέβη ο κύριος Παπουτσάκης που μας είπε να πάει ο Ρουμπάκης στον ΟΦΗ γιατί υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Μόνο για δικό του χατίρι τον παραχωρήσαμε στον ΟΦΗ.»

Πάντως οι Ασίτες κόντρα στην συνήθεια των καιρών δεν αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα… «Ο Γιάννης Αποστολάκης αποτελεί γέννημα-θρέμμα των Ασιτών και βρίσκεται ήδη 13 χρόνια στην ομάδα μας. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και θα συνεχίζει να βρίσκεται στις Ασίτες για όσο θέλει και επιθυμεί αυτός. Αγαπάει την ομάδα και είναι πάρα πολύ δεμένος μαζί της.»