7 “αντίο”, 4 ανανεώσεις και 1 μεταγραφή

Το ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του Ζαρού εγκαινιάζοντας τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Παρελθόν από τους “πράσινους” αποτελούν οι Μοσχονάς, Κακουλάκης, Χελά, Σασλής, Τσουπάκης, Σουτζής Ν., Σουτζής Χ. ενώ αντιθέτως θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ζαρού οι Νταβιγλάκης, Πρινιανάκης, Γκουτσέλης και Χαλκιαδάκης. 

Παράλληλα, ο Ζαρός έκανε επίσημα… σεφτέ στις μεταγραφές με την απόκτηση του Μιχάλη Πλίγκου που επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από έναν χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ζαρού Το Δ.Σ του Α.Ο ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ, ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν: Μοσχονά Γεώργιο, Κακουλάκη Γεώργιο, Χελά Αρμάντο, Σασλή Γεώργιο, Τσουπάκη Γιάννη, Σουτζή Χάρη, Σουτζή Νίκο. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, ευχαριστούν θερμά τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχονται καλή συνέχεια τόσο στην ποδοσφαιρική τους πορεία όσο και στην προσωπική.  Ανακοινώνεται επίσης, η ανανέωση συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νταβιγλάκη Γεώργιο, Πρινιανάκη Στέλιο, Γκουτσέλη Βασίλειο και Χαλκιαδάκη Φάνη. Αναμένονται αρκετές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ ως πρώτη μεταγραφή για την ομάδα του Α.Ο ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ, ανακοινώνεται ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Πλίγκος.   Α.Ο νερά ΖΑΡΟΣ 1969

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook