Χανιωτάκης: «Η καλύτερη ευκαιρία για εμένα ο Πατούχας»

Στο athleticradio.gr έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Χανιωτάκης που από τον πάγκο του Πατούχα ξεκινάει την προπονητική του καριέρα.

Λίγους μήνες μετά το «αντίο» του από τον ΟΦΗ και την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων που είχε, ο «Χάνιω» ξεκινάει την προπονητική του καριέρα στην ομάδα της Βιάννου. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ συνεργαζόταν με τον Πατούχα κάνοντας προπόνηση στους τερματοφύλακες του συλλόγου.

Πρέπει ακόμα να τονίσουμε ότι ο Κώστας Χανιωτάκης δεχόταν κατά καιρούς ασφυκτικές πιέσεις για να αναλάβει ομάδες ωστόσο ποτέ δεν είχε αποδεχτεί τις προτάσεις μιας και συνεργαζόταν με τον ΟΦΗ.

Μιλώντας στο athleticradio.gr, ο νέος, πλέον, προπονητής του Πατούχα μιλάει για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και τονίζει ότι «ο Πατούχας είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε τόσο την απαραίτητη οργάνωση αλλά και ανθρώπους που την στήριζαν και οι οποίοι έδιναν σε εκείνους που δούλευαν τα απαραίτητα εφόδια για να βοηθούν τον σύλλογο. Έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και για εμένα ήταν η κατάλληλη ομάδα και η καλύτερη ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως προπονητής».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook